Phil Collins

Det er svært at sige helt nøjagtig, hvornår Phil Collins startede sin karriere. Måske var det i 1970, da han vandt optagelsesprøven som trommeslager for Genesis. Eller i 1975, da han blev forsanger i selvsamme band og blev den direkte årsag til “deres første omfattende amerikanske succes.”

Det kan også have været, da han i 1981 udgav sit første soloalbum, Face Value. En anmelderrost sag, der cementerede ham i den amerikanske bevidsthed som en mand, der i allerhøjeste grad mestrede at træde sin egen musikalske sti. En sti, der i 1985 blev til en flersporet motorvej, da Phil Collins entrerede de helt store scener ved siden af stjerner som Led Zeppelin og Eric Clapton. Samme år udgav Collins sit hidtil mest succesfulde album, No Jacket Required. Det indeholdt sange som “Sussudio”, “One more night” og “Take me home”. Med det album var Phil Collins´ status som verdensstjerne forseglet.

Måske er det umuligt at sige, hvornår hans karriere helt nøjagtig startede, for med hits som “Against all odds”, “A groovy kind og love” og “Another day in Paradise” føles det som om han altid har været her.

Hent vores app, og tag os med i lommen!

  
Hjemmeside design og programmering af SimpelService.dk